wipwap

Zij leveren veilige openbare speeltoestellen

Openbare speeltoestellenHet artikel van vandaag is niet alleen interessant voor bedrijven die bezig zijn met een bouwproject omtrent speeltoestellen. Ook sportverenigingen, campings en horeca instelleningen zullen veel gaan hebben aan dit artikel.

Meer eerst meer over openbare speeltoestellen. Wanneer jij de keuze wil hebben uit een groot aanbod, verwijs ik jou graag door naar avospeeltoestellen.eu. Zij zijn namelijk speeltuin specialist en leveren door heel Nederland en België. En omdat zij al meer als dertig jaar werkzaam zijn in het vak, bieden zij veel ervaring. Zo komt er altijd iemand langs om de boel in te schatten. Vervolgens komt er dan een gesprek waarin naar voren komt wat er allemaal haalbaar is. Indien je daarna nog aanpassingen wilt, is dit natuurlijk ook geen probleem. Ik kan dit zelf inmiddels beamen omdat ik in het verleden ook gebruik heb gemaakt van hun diensten.

AVO Speeltoestellen

Veiligheid is natuurlijk belangrijk

Alle openbare speeltoestellen voldoen aan de Warenwetbesluit Attractie- en Speeltoestellen (WAS). Hiermee wordt de veiligheid ten alle tijden gewaarborgd. Er zijn dus geen scherpe randen aan speeltoestellen waaraan kinderen zich kunnen stoten.

wipwapMaar natuurlijk is wordt het ontwerp en de toestellen wel geproduceerd vanuit de gedachte van een kind. Zij moeten er immer mee spelen. Het is dus belangrijk dat zij iets hebben waar zij jarenlang plezier aan hebben. Vandaar dat je maar een naar avospeeltoestellen.eu moet gaan. Hier vind je niet alleen veel informatie maar vind je ook enkele afbeeldingen van hun assortiment.

Ook kun je hier inspiratie op doen voor horeca aangelegenheden en sportverenigingen. Hier moeten kinderen zich natuurlijk ook vermaken.

Geef een reactie