iPhone reparatie

Gelukkig bestaat er iPhone reparatie

Omdat er gelukkig iPhone reparatie bestaat en ik een zeer tevreden klant ben van dit bedrijf, heb ik besloten om deze goede tip te delen op dit blog. Tegenwoordig is de mobiele telefoon niet meer weg te denken uit ons bestaan. Zeker bij mij niet omdat ik de telefoon dag en nacht bij me heb. Omdat ik een eigen zaak heb en mijn agendabeheer via mijn mobiel gaat, kan ik geen dag zonder. Wanneer ik mijn mobiel vergeet mee te nemen naar de zaak (Dit is één keer gebeurd), dan schiet ik direct in de stress en rijd ik naar huis om deze op te halen. Ook maak ik zowel zakelijk als privé foto’s en ook deze gaan niet direct naar de harde schijf om als back up te hebben. Kortom, mijn dagelijkse bezigheden zijn erg vaak met mijn mobiel in handen. Dus wanneer deze stuk gaat, dan kan ik eigenlijk geen kant meer op. Dit is mij onlangs overkomen en ik wist mij op dat moment geen raad. Op zo’n moment dan kom je er echt pas achter hoe vaak je je mobiele telefoon gebruikt. 

iPhone reparatie

Toevallig kreeg ik een goede tip

Die middag stond ik op het schoolplein om mijn jongste dochter op te halen. Ik keek wat beteuterd en een vrouw die ook stond te wachten sprak mij aan met de zin: zo, heb je een drukke dag? Mijn antwoord was nee mijn mobiele telefoon is stuk. Dat is niet zo heel erg maar wel dat ik alle gegevens kwijt ben. Zij vertelde mij dat ik eens naar de Peperstraat moet gaan bij ons in Purmerend. Hier zou een zaak zitten die moeiteloos op een goede en snelle wijze iPhone reparatie uitvoert. Direct wist ik wat ik na schooltijd zou gaan doen en dat is de stad in gaan.

iPhone reparatie

Vriendelijk en snel geholpen

Al snel had ik deze zaak gevonden en het was gelukkig niet zo druk. Een vriendelijke medewerker stond mij te woord en ik legde mijn hele klachtenzang bij hem neer. Hij stelde mij gerust en kon direct met de iPhone reparatie aan de slag gaan. Na enige tijd zag ik deze zelfde man met mijn telefoon in zijn hand terug komen. Aan zijn lach te zien was het gelukt. Wat was ik blij zeg! diezelfde dag heb ik een back up gemaakt van alle gegevens die in mijn mobiel staan. Het was even schrikken maar gelukkig heb ik het juiste adres waar ik heen kan gaan voor mijn  iPhone reparatie. Omdat ik als geen ander weet hoe het voelt om geen gebruik van mijn mobiel te kunnen maken. Wilde ik deze goede tip delen op dit blog omdat ik hoop dat ik andere mensen hiermee kan helpen. Dit adres is er zeker een om te onthouden omdat je deze zomaar van het een op het andere moment wel eens hard nodig kan hebben. Neem zelf maar eens een kijkje op de website om te zien wat ik bedoel.